Класичний яловичий стейк

Немає нічого простішого, ніж приготовлені стейк з яловичини. Навіть якщо у вас є тільки м'ясо і сіль. Головний інгредієнт цієї страви - хоспер піч ТМ Vulcan!

Складові

стейк:

  • Мармурова телятина
  • сіль

гарнір:

  • спаржа
  • помідори чері

Установки

Хоспер піч ТМ Vulcan

Порядок приготування стейка в хоспері

  1. Перед приготуванням цієї страви необхідно підготувати хоспер піч. Хоспер повинен бути розігрітий до температури - 350 ° С.
  2. Відрізаний стейк (4 - 5 см) залишаємо прогрітися до кімнатної температури на 20 - 25 хвилин. Підготовлений шматок відправляємо на решітку хоспері. У процесі приготування стейк перевертаємо через 1,5 хвилини по два рази з кожного боку. Для ступеня прожарювання Medium необхідна внутрішня температура шматка 58-60 ° С.
  3. Стейк з хоспер печі відправляємо "на відпочинок" в перебігу 5 -10 хвилин.
  4. Подавати класичний стейк можна цілим шматком або слайсами товщиною до 20 мм.
  5. Як гарнір можна додати підсмажену в хоспері спаржу і томати.

Стейк в хоспері - це надзвичайно смачне і соковите блюдо, яке готуватися в найкоротший час.