Будь-ресторан, який має в своєму арсеналі хоспер піч, створює хоспер меню. Продукти, які готуються в хоспері, мають свій яскраво виражений аромат і смак, швидке приготування при високій температурі зберігає в них соковитість і корисні речовини. Включати такі страви в загальне меню - зовсім неправильно. Відвідувач, який хоч раз спробував страви з хоспері, з імовірністю 99% залишиться їх затятим шанувальником. Хоспер меню - це престижно, популярно і затребуване! Наявність хоспер меню в ресторані - це яскраве перевагу і можливість виділитися серед найближчих конкурентів.


Але перш ніж скласти хоспер меню, потрібно підібрати свої оригінальні рецепти. З цим, як правило, не виникає труднощів. З огляду на практично необмежені можливості хоспер печі, рецепти можуть бути досить звичними. Основну родзинку таких страв буде надавати саме спосіб приготування.

При цьому необхідно пам'ятати про деякі особливості приготування продуктів в хоспері.

  1. Температура в робочій камері хоспері дуже висока і досягає 500оС. Така температура вимагає дуже уважного ставлення до продуктам і скорочує час приготування, в середньому, до шести хвилин.
  2. Ступінь підсмажування м'яса залежить від часу знаходження в хоспер печі.
  3. Рівномірний розподіл гарячого повітря в камері хоспері сприяє швидкому утворенню скоринки на продукті з двох сторін, але для отримання традиційного «смугастого» малюнка продукт необхідно перевертати.  

Складання рецептів хоспер меню - це творчість і досвід шеф кухаря помножене на простоту і легкість приготування в хоспер печі!