Інструкція по експлуатації - це перше з чим стикається споживач при покупці будь-якого обладнання.

Особливо важливо ознайомитися з інструкцією при покупці професійного теплового обладнання, експлуатація якого пов'язана з відкритим вогнем.

ТМ Vulcan випускає печі на вугільному паливі для закладів громадського харчування, техніка безпеки в яких повинна бути на найвищому рівні.

Ще на стадії підбору обладнання, ми рекомендуємо ознайомитися з технічними вимогами по установці, підключенню (при необхідності) і використанню печей ТМ Vulcan.

Це дозволить врахувати всі нюанси в плануванні зон розміщення печей і правильно намітити точки підключення до комунікацій. Крім цього, інструкція дає можливість оцінити необхідний рівень навчання персоналу, який буде надалі обслуговувати цей теплове обладнання.

Сподіваємося, що розміщені нами інструкції по експлуатації допоможуть нашим покупцям у виборі необхідної моделі гриля, хоспері, печі для піци, осередкового гриля або барбекю.

ТМ Vulcan - відкрита до співпраці! Ми не тільки допомагаємо нашим клієнтам з вибором, але і залишаємо обладнання на майданчик і проводимо навчання персоналу (при необхідності).