Устаткування в ресторанах мангальних зон - популярний тренд в Україні. І перед кожним власником постає одне питання: «Як вибрати надійне і якісне обладнання?» Адже ринок рясніє різноманітністю: є дорогі європейські бренди, перевірені часом, є українські виробники, які не мають ще такої історії. Чим же обладнання для мангальних зон ТМ Vulсan відрізняється від аналогів і що ми можемо запропонувати нашим покупцям?

1. Високу надійність ТМ Vulсan використовує при виробництві печей - хоспер, відточену до досконалості, іспанську технологію збирання.

Ця технологія передбачає складання зовнішнього корпусу хоспер - печі з безліччю підсилень. Гвинтове кріплення зовнішнього корпусу з кроком в 5 см надає йому особливу надійність. При високотемпературному нагріванні метал розширюється без розривів і деформацій, при охолодженні набуває початкові параметри. 

Гарантія 3 роки - найкращий показник надійності і якості!

 2. Якісні технологічні матеріали В обладнанні ТМ Vulсan використовуються не просто якісні матеріали. У кожному окремому пристрої застосовується матеріал, який значно покращує його характеристики.

3. Демократичні ціни Власні виробничі потужності в Україні дозволяють ТМ Vulcan формувати доступні ціни на вироблене обладнання для мангальних зон ресторанів. Не дивлячись на використання дорогих матеріалів і комплектуючих в конструкціях, ціна на наше обладнання, значно нижчою за європейські аналоги.  

4. Комплексний підхід

ТМ Vulcan пропонує весь спектр послуг по обладнанню мангальних зон ресторанів - від планування до монтажу та подальшого гарантійного, і післягарантійного обслуговування. Нашими клієнтами вже стали багато ресторанів в Дніпрі, Одесі, Києві, Харкові, Миколаєві, Львові, де обладнання для мангальних зон ТМ Vulcan успішно експлуатується нарівні з європейськими аналогами.