Місто Одеса, сам по собі, досить колоритний і точно нікого не залишить байдужим. І таким же, по праву, ми вважаємо ресторан Tairov, який названий на честь відомого вченого, доктора сільськогосподарських наук, видатного колекціонера і винороба, засновника школи виноробства і Національної академії наук України - Василя Єгоровича Таїрова.

Природно, разом з назвою, ресторан перейняв частину характеристик самого В.Є.Таїрова. Ресторан Tairov спеціалізується на авторському вини з ексклюзивних виноградників Інституту виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова, приготуванні страв з використанням молекулярної кухні, а найголовніше - правильному приготуванні м'ясних страв на вогні!

Саме тому він обладнаний флагманськими моделями ТМ «Vulcan»!

Устаткування для ресторану Tairov (Одеса) включає:

  • Багатофункціональний відкритий гриль-мангал «Vulcan AG15»,
  • Хоспер-гриль на деревному вугіллі «Vulcan 4L»
  • Дров'яна піч для піци «Vulcan PRO7».

Хочеться звернути увагу на правильність і доцільність підбору обладнання для ресторану:

  • гриль на деревному вугіллі «Vulcan 4L» розрахований на заклади до 200 посадочних місць і повністю відповідає відвідуваності цього закладу;
  •  піч для піци «Vulcan PRO7», із завантаженням до 6 піц одночасно, теж відмінно поєднується з форматом ресторану і за годину здатна виготовити до 100 піц стандартного розміру;
  • відмінно вписався в робочу зону і доповнив це обладнання для ресторану, універсальний мангал «Vulcan AG15», який дозволяє готувати кілька страв одночасно.

Устаткування для ресторану ТМ Vulcan, встановлене в Tairov (Одеса) має продуктивність, яка повністю покриває потребу ресторану навіть при 100% посадці.